2015. december 21., hétfő

5.rész


"Vallomás"

- Te… te meg hogy? Mikor? És miért? – dadogok a fiú felé fordulva.
- Tetszik? – mutat a hajára és szélesen vigyorog. Döbbenetem nem hagy alább, ezt most miért kellett?

2015. december 19., szombat

4.rész

"Reménytelen"



A reggeli suliba indulásom keresztbe lett húzva, mivel lázasan keltem fel, ráadásul el is aludtam egy órával. Nem is én lennék. Míg az ágyban forgolódom, kettős érzésem van. Egy részben örülök, hogy nem kell a rosszalló tekintetek előtt lennem, de bánom is, mert olyan mintha gyáván megfutamodtam volna a tegnapi incidens után. Teljesen fejemre húzom a takarót és levágok, egy enyhe hisztit alatta, de erőm, nem nagyon van.

2015. december 13., vasárnap

3. rész

"Megbocsátás"


Érzem, ahogy engem figyelnek és a hátam mögött sutyorognak. Vagy már annyira beparáztattam magam, hogy képzelem az egészet? Körbenézek a termen és a sejtésem beigazolódik, hirtelen mindenki mást kezd csinálni. Nagyot sóhajtva hajtom fejem a padomra. Meddig fog ez tartani? Ha még igaz lenne ez az egész… azt mondanám, megéri, de így… így az egész egy rosszabb fajta rémálom.

2015. november 30., hétfő

2.rész


"Még beszélünk? "



- Azt üzeni Hime, hogy nem tud majd jönni, mert szakköre van – mondja és leesik a tantusz. Pedig már elkezdtem reménykedni, hogy magától szólított meg.

2015. november 28., szombat

1.rész




Mire is vágyik a legtöbb lány? Szerelemre, egy igaz szerelemre. Egy olyan pasira, aki a tenyerén hordozza és mindent megtesz azért, hogy boldog legyen a hölgy. Olyan kár, hogy ritka az ilyen kincs ezen a világon! De vagyok olyan szerencsés, hogy a világ legédibb sráca a szomszédom. Kim Woo Seok az iskolám egyik nagysztárja. A sulim egy igen furcsa hely, ha fiúkról van szó, hiszen tele van jó pasikkal.